Lukijani:

lauantai 22. tammikuuta 2011

Kakkukilpailu

Tähän aikaan aikaan ystävilläni on ollut paljon syntymäpäiviä, nimipäiviä jne. Nyt saat osallistua kakkukilpailuun ;) Sinun on muokattava kakun kuva. Lue säännöt ja osallistu!

1. Käytä kakun muokkaamiseen PhotoFiltre Studio, Gimp 2.6 tai Paint.NET. Photoshop tai muita kuvanmuokkausohjelmia EI saa käyttää. Voit myös tulostaa kuvan ja piirtää kynillä kakun. Sitten voit skanneroida tai kuvata kakkusi ja lähettää kilpailuun xD
2. Käytä vain omapiirtämääsi kuvaa, ja kakkupohjaa jonka löydät tuosta alempaa.

Miten lähetän kuvan? Lähetät kuvan menemällä tinypic.com ja lataat sinne. Sitten kopioit URL -osoitteen ja laitat kommentilla. Jos tinypic ei toimi, mene Imageshack.us ja tee samalla lailla. Tämä on ilmaista ja helppoa. Jos jokin on epäselvää, niin kommaappa. Sitten pitää tehdä varmaan blogille oma meili tai jtn. johon lähettää kilpailutuloksia.

Tämän tulostat tai muokkaat.
PALKINTO: Kakkukilpailun voittaja on se, joka "leipoo" hienoimman kakun. Palkinnoksi hän saa "Panfu -leipuri" kunniamitalin, kunniamaininnan ja arvostelun kakustaan. Katsotaan nyt, jos vaikka 250 pandakolikkoakin olisi kohdallaan (en ole vielä tuosta kolikkojutusta niin varma). 250 pandakolikkoa saisit kun häviäisin viidesti kivi-sakset-paperin.
Tuomarina toimii puolueeton Captain.
Tassuttain, Captain.

3 kommenttia:

 1. Vitsi!Olisin osallistunut,jos olisi saanut käyttää painttia,sumopainttia tai piZappia

  VastaaPoista
 2. Balettipanda, kyllä paintkin käy ;) Mutta piZap ja Sumopaint, niissä on aika paljon ominaisuuksia mitä esim. Paint.NET :ssä ei ole ;) Mutta tokihan voit.

  VastaaPoista
 3. http://tinypic.com/r/o0456g/7

  Tossa on kakkuni osoite

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.