Lukijani:

Kopioitavaa


Täällä on kopioitavaa materiaalia omaan panfublogiisi. Teen myös tilauksia aina silloin tällöin. Mikäli sinulla on tilauksia lähetä ne tähän sivulle kommenttina!

Kopioitavaa:

Grafiikat / pohjat (voit lisätä tekstin itse, tai pyytää minua lisämään tekstin)
Sininen Wooby -ylägrafiikka 
Älä kopioi - kuvat

Tilaukset:

Hosulimurun yläkuva(=ylägrafiikka) 

Lukisitko blogiani -kuvat


Värityskuvat:

1. Tallenna tietokoneellesi.
2. Avaa kuvanmuokkausohjelmassa, EI PAINT! Jossain muualla kuin Paint:issa, koska se ei kykene värittämään näitä kuvia (voit kyllä koittaa) mutta suosittelen esim Paint.NET (aivan eriasia kuin Paint) tai PhotoFiltre Studio tai Gimp.
3. Tallenna MUOKATTU kuva tietokoneellesi.
(4. Halutessasi voit lisätä esim. blogiisi) Värityskuvien kopiointi on sallittua, mutta ei tarvitse kopioida kopioitavaa -sivuille (vaikka mikä minä olen kieltämäänkään), koska värityskuvia löytää Captainin Panfublogista ja Panfun Aarrearkusta. 

(seuraavia kuvia voidaan tulostaa ja lähettää postikortteina. Mikäli lähetät postikorttina, voit rajata By: Captain pois. Kuvien kopiointi muuten sallittua vain jos ilmoittaa mihin käyttää. Olisi kiva jos vielä kertoisit silloinkin, jos lähetät postikorttina) Toki kuvia voidaan käyttää muussakin kuin postikorteissa, esim askarteluissa tai blogin koristelemiseen. Niitä saa muokata melko vapaasti, paitsi mtn tyhmyyksiä ei saa niihin listätä!

Voit muokata tekstin pois puhekuplasta, ja kirjoittaa siihen oman tekstisi.

Jos teet postikortin, sinulla on HIEMAN lupa muokata kuvaa. Kun muokkaat niin kerro mitä haluat muokata, niin voin minäkin tarvittaessa muokata, esim tekstin pois jne.
Jos tunnistat itsesi kuvasta, voit ilmoittaa siitä, jollet halua tulla kenenkään postikorttiin xP Toki näitä kuvia saa käyttää muuhunkin kuin postikorteiksi. Periaatteessa ei ole mitään väliä, koska kuka tahansa voi olla tuon edessä olevan pandan näköinen.

Tällaisen kortin voit lähettää vaikkapa jollekkin hevosten ystävälle :)
4 kommenttia:

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.