Lukijani:

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesätytöt rantavahtina + uusi ulkoasu!

Heippa pandaset!

Ensimmäisenä kun menin tänään Ellan ja Maxin blogiin, huomasin että blogini oli poistettu pandojen blogit -listasta :'( Ei täällä edes ole chattia. Luulivat varmaan että en kirjoita tänne enää, mutta Ella ja Max, kyllä minä kirjoitan vielä :'D Toivottavasti lisäätte kommenttini huomioon ottaen blogini uudelleen.

Mutta nyt tarinakilpailun lisäksi on myös uusi ulkoasu Captainin panfublogilla. Toivottavasti pidätte, vaikka ulkoasu tulee varmaan kesän aikana muuttumaan vielä.

Haluan kertoa teille myös, että sain kesätyönä Curleyltä rantavahdin pestin järvellä, kun Curley ei ehdi aina katsoa perään. Siellä pidän uimaopetusta, ja opetan puhaltamaan pelastusrenkaaseen ilmaa melkeimpä päivittäin. neuvon myös uimaasun saamisessa, ja muussakin, koska olen apupanda.

Tässä kuva/kuvia

Tässä olen rantavahtina Järvellä. Curley katsoo vierestä hymyillen. 


Tassuttain, Captaininne ♥

2 kommenttia:

  1. Moikkas captain! ;) Eksyin tänne blogiisi vasta hetki sitten (yhden kamuni blogin kautta) ja pidän! :D Tää sun blogi on tosi siisti, mielenkiintoinen ja kirjotat hyvin. :)) Siksi liityin lukijaksikin. Harmi et sun linkki oli poistettu. O.o Kyllä se varmasti takaisin tulee. ;)

    ^Tillervo^

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.