Lukijani:

Panfu-videoita

Täällä on siis netistä kaivamiani Panfu-videoita, esim Youtubesta jne. Itsekkin teen panfuaiheisia videoita, mutten ole vielä onnistunut lataan niitä blogiini :D


Tässä Minimousen tekemä video:Tässä on ruotsalaisen pandan video (this is swedish panda's video) Tässä on KataOmg:n ohje, miten tehdään sarjiksia. Itse ainakin ymmärsin, jotenkin ;D KARMIVAA HALLOWEENIA pandat xS Tämä video kyllä on jo Panfun blogissa, mutta halusin lisätä tänne, jotta voitte hieman lisätä halloweenin tunnelmaa :'D Se on puolalaisen pandan nimeltä AmdamO tekemä.   Panfussa useat pandat menevät naimisiin. Tämä on jostakin ulkomaalaisesta Panfusta, jonkin ulkomaalaisen tekemä video, epäilen että Saksasta, Ranskasta tai Puolasta :) Tälle videolle on tallennettu Pennyn ja Lennyn häät. Näkee tästä, tai jos ei koneellasi video toimi blogisivulla niin, Youtubesta "Panfu Penny and Lenny married"

Jos haluat näitä videoita blogistani omaan blogiisi, niin klikkaa hiiren oikeata näppäintä ja "Copy embed html". Jos haluat kopioida videon Youtubesta, klikkaa videon alapuolelta, "upota" ja kopioi se koodi sinne sivulle minne sen haluat, klikkaamalla Muokkaa HTML-koodia ja liittämällä sinne ja Julkaise sivu. Jos et ymmärtänyt, saat tarkemmat ohjeet. Kirjoitan tässä lähipäivinä erilliset ohjeet myös Oman videon lisäämiselle!

Oma tekemäni videot:
Tässä on omatekemäni video :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.