Lukijani:

lauantai 16. lokakuuta 2010

Oh no! Bolly kateissa , OSA 1

Haukottelin hirveästi, en olisi millään jaksanut nousta ylös puumajani sängystä. Olihan juuri alkanut syyslomakin. Sitten nousin kuitenkin ylös, avasin jääkaapin oven, ja kaivoin bollyni Justinin hedelmiä sieltä. Tyhjensin pussin lopun sen ruokakuppiin, ja katsoin että hedelmiä olisi vielä riittävästi jääkaapissa. Vilkaisin Justinin kuppia, kumma ettei se ollut kiiruhtanut heti syömään. Yleensä heti avatessani jääkaapin oven, se räväyttää silmät auki, ja ryntää nopeasti luokseni. Nyt sitä ei enää näkynyt kuitenkaan missään. Olikohan se kadonnut yön aikana, vai äsken? Miten se pystyi kadota äsken, kun olisi tullut kyllä syömään, ja muutenkin puumajan ovi oli koko ajan kiinni. Huolestuneena etsin koko puumajan läpi, tuloksetta. Hotkaisin hätäisesti pari voileipäsiivua, joissa oli makkaraa, bambuverson, banaanin ja laitoin kahvin keittymään. Sitten ryntäsin ulos puumajastani. Voi ei! Minullahan on pyjama päällä, huokaisin. Onneksi kukaan ei ollut ehtinyt nähdä pyjamassa keskellä päivää liikkuvaa pandaa. Ryntäsin nopeasti sisään, ja vaihdoin ylleni valkoiset farkut, t-paidan ja siihen hupparin päälle. Hiukset olivat yhdessä sekamelskassa, kampasin ne jotenkuten kuntoon, ja lähdin nopeasti Justinin takaa-ajoon.

- No mutta Capsu, miten sinä hyvä herra olet noin huolestuneen näköinen? Onko jotain sattunut? Kysyi Bruno, kun juoksin hänen ravintolaansa. - Justin on kadonnut, oletko nähnyt sitä? Kysyin kokilta. - En, mutta näin kyllä jonkin bollyn juoksevan tuosta ohi, ilman omistajaansa, mutten nähnyt olisiko se ollut Justin, Bruno vastasi, ja hämmensi soppaansa. - Minne päin se juoksi? Bruno osoitti ikkunasta kaupunkiin päin, saaden minut entistä huolestuneemmaksi. Entä jos Justin on jäänyt auton alle?

- Tarina jatkuu... Minnehän Justin on livistänyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.