Lukijani:

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Bollylandissa tapahtuu ja Captain kevään tuoksuista iloon pakahtuu:D

Hej bloginilukija pandaset! Aah, lumet ovat sulanneet Panfusta, ja Bollylandissa ainakin tuoksui jo aivan kevät. Muuten, nyt se videoni on myös "Panfu videoita" sivulla ;) Alan tässä joskus kun on aikaa työstämään kakkososaa, ja sitten liitän ykkösosan ja kakkososan yhdelle videolle. Ja nyt on jo käynnissä bloggariäänestys. Olette varmaan miettineet paljon niitä blogeja joita olette lukeneet, että keitä äänestäisitte. Muistakaa äänestää sitä kenen blogista oikeasti pidätte, ei teidän tarvitse mennä massan mukana ;) Minun nimeäni siellä ei näkynyt, harmi, mutta kyllä minunkin vuoro varmasti tulee joskus. Huomenna on taas koulupäivä, mulla ei kyllä oo hirveen pitkä päivä, mutta hiihtoa on (aika kumma kyllä vaikka Panfun kaikki lumet on jo sulannu). No, ehkä liikunnan opettaja ampuu tykkilunta sinne, hiihtomäkeen :'D Viime hiihtoreissulla laskin ihan hirveen ison mäen enkä kaatunut, ja kaveri lupas mulla 2 euroa :'D Joskus kannattaa olla hieman hullu, jos vain on itseluottamusta ja päättää, niin silloin onnistuu. Se lasku meni kyllä aika nappiin, kun en kaatunu. Antakaa unelmanne siis toteutua. No, ei hiihtäjän ura ole oikeasti unelmani, pikemminkin haluaisin tulla arkkitehdiksi. Vau, aivan uudenlaiset puumajat meille Panfuun, siistiä x)

No tuskin te aivan kuvatta haluatte jäädä, joten lopetampa tylsät sepitykseni ja laitan kuvia :)

Nyt on koko Panfusta sulanut lumet < 3 Kevät on juuri parhaimmillaan!

Olin niin kevät tuulella, että menin maauimalaan uimaan. Järvessä oli vielä sen verran vilpoisaa vettä, että päätin mennä maauimalaan.

Ja sitten vilpoisaan suihkuun.

Autoin erään Pandan ravintolaan, koska hänen oli nälkä.
Kyllä minunkin piti mennä hakemaan kioskista kahvia, keksiä ja jäätelöä tämän upean kevätpäivän kunniaksi. Kahvi tosin teki olon kuumaksi, joten ostin limsaa.


Lopuksi pelasin vielä Bolly Hoppia.Tassuttain, Captain

3 kommenttia:

  1. Siistii :P Onko tuo joku after seven tuo chat ku näköjää seittemä jälkee ei voi kirjottaa vai mix siin on sellane merkki?

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.