Lukijani:

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Captain ja Aarrearkku -video

Ze ois zitte morjens! Pahoittelen, että jouduin bloggaamaan nyt kahesti, mutta kerrompa teille hyviä uutisia. Olen nyt saanut projektini päätökseen, videon! Se on Captain ja Aarrearkku OSA 1! :D Koetan saada sen lähipäivinä tänne blogiini. Muita videoita löydätte (YouTube:sta ladattuja) tuolta Panfu-videoita -sivulta.

Ja kerron vielä, että uudistin vielä "apua blogin tekemiseen" sivua hieman, ohjeet mm. oman videon / Youtube-videon julkaisuun. Laitan vieläpä lähipäivinä ohjeita OMAN VIDEON TEKEMISEEN ::D Muistuttakaas minua, jos unohdan sen, koska unohdan usein asioita, kun on niin paljon kiirettä. Pitäisi vielä järkätä haastattelu tänne blogiin, kun viime vuodelta on yksi haastattelu (:: 

PS. olen ajatellut pitää pienen kilpailun, jonka palkintona 150 pandakolikkoa. Ne lahjoittaisin häviämällä 3 kertaa kivi-sakset-paperissa. Saatte kuitenkin ehdottaa kommenteissa, mikä olisi kiva kilpailu, ja jos on joitakin muita palkintoehdotuksia, niin ei kun tulemaan :''D Aloitan kilpailun heti kun on tarpeeksi tietoa, mikä on palkinto ja millainen kilpailu on kyseessä jne. 

PSS. Ja tästä lähtien YRITÄN muistaa kirjoittaa postaukseni tällä värillä ;) Onhan Ellalla ja Maxillakin omat värinsä, punainen ja sininen. 
tassutellen, Captain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.