Lukijani:

maanantai 17. tammikuuta 2011

Pannukakun kirje :D


Lettujen lentoa pandat! Max sai meilin Smashing Pancakesilta :'D Muistatte varmaan Ellan ja Maxin kysymyksen, mitä Smashing Pancakes tarkoittaa. Voi Max rukka. Eihän kaikki voi olla niin hyviä vieraissa kielissä, mutta autampa nyt sinua Max, Smashing Pancakes tarkoittaa loistavia pannukakkuja tai jotain sinnepäin. Muista tämä seuraavalla enkuntunnilla x)


Noniin, haluatte varmaan nähdä Smashing Pancakesin kirjeen?? No sen löytää toki täältäkin, mutta myö tästä:


Se on siis osoitettu Maxille:

Terve Maximus Marsilainen!

Kiva kuulla susta. Vai uusi linnan terassi? No sehän kuulostaa makeelta! Me tultais tosi mielellämme sitä katsomaan, mutta me ei mitenkään taideta nyt ehtiä. Meillä on joka päivä keikkoja, haastatteluja ja nimmareiden jakamista. Kyllähän sä tiedät, mitä tää rokkistaran elämä on. Me ollaan just New Yorkissa, ja jengi täällä kyselee mistä niitä meidän lettuja oikein saa… Tajusitko? “Pancakes…”

Täytyykin kertoa, että me tutustuttiin täällä tosi hauskaan tyyppin. Hänen nimensä on Troy, ja hän kiertää ympäri maailman pitämässä sellaista lettukojua. Meidän mielestä se oli tosi hauskaa, koska me tykätään amerikkalaisista letuista. Ja mekin kierretään maailmaa! No, me kerrottiin sitten hänelle, että ollaan Panfusta kotoisin, ja hän innostui siitä niin, että on nyt tulossa sinne!! Eli varmaan keskiviikkona viimeistään Troyn pitäisi olla perillä. Jotta tunnistatte hänet, niin tässä kuva….



In english (tässä vielä Maxille englanninkielinen, jotta hän voi harjoitella enkkua :D)


Hi, Maximus!

It was nice to hear from you. So you say the castle has a renewed terrace? That sounds cool! Unfortunately we can’t come and see it right now though, we’re very busy with gigs, interviews and signing autographs. You know what it’s like to be a celeb!

We’re in New York right now, and everyone’s asking where they can get those delicious pancakes of ours. We actually ran into a really nice bloke here. He’s called Troy, and he runs a little pancake shop. He goes around the world with it, and when we told him we’re from Panfu, he decided to come there next! That’s pretty cool, right? He should be there by Wednesday. Just so you’ll recognise him, here’s a pic:







Ja sitten Panfuun on tulossa Troy. Toivottavasti tunnistatte, hän on tämännäköinen heppu

Tässä vielä pari kuvaa tältä päivältä:

TuttiFrutin puumajassa hoilaamassa :D



Lisää kuvateksti
Jacko tuli kanssamme tanssimaan :D


Puumajani muuttui hetkessä Captainin lastenkodiksi. Tällä hetkellä siellä on 3 pandaa adoptoitavana :D Eli kaikki isät ja äidit voivat tulla hakemaan itselleen pandalapsen. Sinisestä sohvasta alkaa koulu ja vihreästä olohuone. Pandat saavat mennä aina minne vain, kun he vain kertovat minne menevät. Lisäksi kaikkien pandojen pitää olla Captainin ystäviä :''')



Tassuttain, Captain. 

PS. Muistakaa olla ystävällisiä Troylle, kun hän saapuu Panfuun! Vaikka hän olisikin erikoisen näköinen, niin jokaisella pandalla on oikeus olla omanlaisensa, ja heidät tulee hyväksyä sellaisinaan kuin he ovat :)) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.