Lukijani:

perjantai 14. tammikuuta 2011

Lätkää ja piruetteja < 3

Heippas pandaset! Nyt hokkarit tai mitkä tahansa luistimet jalkaan ja jäälle! Panfussa on luistinrata! Se on upea. Älä huoli jollet omista luistimia, sillä saat ne kyllä kun painat punasten luistimien kuvaa. Tulkaa  nyt kaikki luistelemaan. Itse käyn eniten teenpandassa, (serveri) koska siellä on tallini :D Käykää katsomassa tallikuvia sivulta "Tallikuvia (UUTTA)" .

Tänään sain Amaluran ja Joshuan rakkaustarinan tehtyä :D upee kaapu.

Tässä on meidän pandojen tekemä Little Ice-show. Jopa 6 pandaa tanssii samaan aikaan jäällä.  Kaikki eivät halunneet tanssia, koska olisi tullut niin ahdasta, siksi he vain katselivat.
Ja tiedättekö pandat, miten nolosti minulle kävi. Käskin remontti-Repan hieman teroittaa luistimiani. Ne oli hurjan terävät. Sitten jää oli juuri aurattu, niin tiedättekö miten minulle kävi? En ollut pysyä pystyssä punasine hokkareineni, ja liu'uin päin jääkiekkomailaani kunnes se oli jalkojeni välissä. Sitten liu'uin täysiä lumikasaan. Repa nauroi minulle hohottaen, ja sanoi että olin näyttänyt aivan noidalta kun minulla oli ollut maila ja olin liitänyt täyttä päätä (pää kolmantena jalkana) lumikasaan. No, ja vielä toisella kertaa astuin kiekon päälle. Kuminen kiekko oli kuitenkin kestävää tekoa, ei mennyt kahti vaikka terävät luistimeni terät olivatkin. Sen sijaan liukastelin yhdellä jalalla kiekon päällä kun Kukkonen konsanaan ;)

Tässä on sitten kuveja perjantai päivästä :PAamulla kun heräsin, söin muutaman hedelmän, ja pelasin hieman. Jätin koneen päälle bollyille ja liitin siihen vielä toisen ohjaimen bollyilleni. Sitten lähdin tallille hoitamaan varsaani Just Tayloria.

Kävin myös tallilla, ennen kuin kävin hankkimassa luistimet ja katsomassa luistelurataa.                      T ässä on sitten se kuuluisa luistelukenttä. Se pm siellä linnassa.


Tassuttain,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.