Lukijani:

tiistai 8. helmikuuta 2011

Heipps!

Terve pandat! Tänään on se tietoturvapäivä, vai mikä se on. Siis se koko viikko ;) Se on englanniksi "Safer internet Day".

Vastasin kaikkiin kysymyksiin oikein, niitä on kahdeksantoista (18). Myös Panfu_Max oli Panfussa, muttakun tulin uudestaa panfuun, hän oli lähtenyt. No, harmi, mutta kyllä hän varmasti tulee vielä jonakin päivänä uudelleen :D

Saat tietoa lisää tuosta Safer internet daysta, kun menet Ellan ja Maxin blogiin, ja siinä lukee sitten siinä puulaudassa, "safer internet day". Eli siitä sitten vain klikkaat!

Lisäksi suosittelen vielä yhtä blogia, joka on niin kaikille PANFUSTELIJOILLE, KUIN MYÖS jääkiekon ystäville. Ei ole kuitenkaan pakko tykätä lätkästä, lukeakseen heidän blogia, mutta todella hyvä se on :)) SUOSITTELEN!! 
Heidän blogiinsa pääsette tästä


Ja muistakaa nuo Oscarin neuvot, ne ovat todella tärkeitä, kun netissä surffaillessa ei oikeastikaan tiedä, kuka tai mikä siellä ruuduntakana on :) Eikä myöskään riitä, jos tuo ruuduntakana oleva ihminen sanoo olevansa luotettava, kaikkihan niin voi sanoa, vaikkei ole oikeasti!

Tassuttain, Captain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.