Lukijani:

perjantai 18. helmikuuta 2011

Pelejä :D

Moi pandat! Anteeksi etten ole ehtinyt päivitellä, mutta kun on ollut paljon kiirettä.

Tiedättekös, hyviä pelipaikkoja? Ja mitä pelejä saatte pelata, niin älkää pelatko pelejä, jotka vanhempanne on kieltänyt, tai ikänne ei ole riittävä  ja niiden ikärajoituksen mukainen. Niissä on epäsopivaa sisältöä, eikä k 12 - k 18 tms. merkinnät ole vain huvin vuoksi estämässä teitä pelaamasta ja kiusaamassa teitä. Niimpä laitan tähän parin pelipaikan osoitetta, jotka löytyy googlettamallakin.

1001pelit.com
pelikone.fi
999-pelit (googleta)
miniclip.com

Tässä pari hyvää peliä teille, jotka sopivat pienillekin pelaajille, mutta ovat hauskoja myös isommistakin pelaajista.


Net Pet on hauska peli, jossa voit valita kahdesta erilaisesta koirasta tai kissasta, jota pitää hoitaa. Tässä hieman sanastoa. Kun se tytön pää sanoo, lemmikkisi nimi on nyt vaikka Musti, niin kun se sanoo: Musti is thirsty, se tarkoittaa Mustin olevan janoinen. Musti is hungry, tarkoittaa, että se on nälkäinen. Kissalla voi lukea, että "Mirri likes play mouse" jolloin se haluaa leikki hiirellä. Leluja ovat: Ball=Pallo Mouse=hiiri Fishing=onki Car=auto
Tämä on hauska talviurheilu peli :D

5 kommenttia:

 1. voisitko kertoo miten sait blogin pliis oon kiva ja mul ei oo blogii

  VastaaPoista
 2. Hei Captain. Tahtoisitko yläkuvan? Tuu mun blogiin ja mee sieltä Yläkuvia Halukkaille sivulle niin kommentoi mitä haluaisit yläkuvaasi. Yritän tehdä ainaskin puolet niistä mitä toivoit. Voi tulla myös yllätyksiäkin joihinkin.

  VastaaPoista
 3. Waltsu11 ja Eerikki-rokkari, pelejä saa pelikone.fi:stä. Kun kirjoitat uutta blogitekstiä, niin painat siitä "koodi" tai onko se nyt HTML vai mikä, niin siitä, ja valitset pelikoneesta haluamasi pelin ja selaat sitten vähän alaspäin, niin siinä lukee "upota peli" kopioit siitä sen koodin, ja liität sinne blogitekstiin. Sun pitää vaihtaa se näkymä siellä blogitekstissä html:le koska se "upota"koodi on html -koodi niin että blogger lukisi sen oikein, ja näyttäisi pelinä, eikä koodina.

  Anonyymi, ohjeet löytyvät blogistani sivulta Apua blogin tekemiseen.

  LauraGirl, ei kiitos, sain jo uuden yläkuvan ,mutta kiitos siitä huolimatta :D

  VastaaPoista
 4. Tässä linkki selventävään kuvaan: (kannattaa kopioida tuo, ja liittää url-kenttään, eli siis sinne minne kirjotat "panfu.fi", jossei se toimi niin että klikkaat) http://i54.tinypic.com/2ujjzvl.png

  VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.