Lukijani:

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Heippa mursut, siis marsut.. äh, miten en nyt saa sitä päähäni, MURUT! Niinhän se Ella sanoi blogissaan :') Luvassa on jotain sirkusta... tai ainakin Ella lupasi ottaa selvää siitä, kun sellaisia huhuja on liikkunut. Miten olisi kirppusirkus ?  No, kun nyt mentiin näin eläinaiheisiin, niin mikä on teidän lempieläimenne? Itse pidän kissoista, koirista, lehmistä ja kaloista (: ja hiiret on kivoja (muutkin kuin kissan leluhiiret).

Nooniin, ja nyt sitten asiaan.Olette varmaan huomanneet blogissani uuden sivun, "kopioitavia lukujärjestyksiä". Eli siellä on tällähetkellä 3 panfuaiheista lukujärjestystä, ja lisää on tulossa. Teen lukujärkkiä myös tilauksesta. Käykääpä katsomassa (:

Panfussa lumet ovat sulaneet jo aikaa sitten, mutta nyt täällä ruuduntakaisessa maailmassa huomaamme ainakin suurimmassa osassa Suomea, että lumet ovat sulanneet! Tervetuloa kevät, pikkulinnut, kukat ja perhoset! Kesällä pääsemme varmasti piknikille, varmasti siis myös Panfussakin (:

Monet ovat Panfussa kyselleet kaikenlaista minulta, ja tässä nyt olisi joitakin vastauksia:

Jos kirjoitan kommentin, niin milloin vastaat?

Katson aika ahkerasti kommentteja, ja harmikseni niitä olen löytänyt aika vähän. Kommentteihin vastaan kuitenkin aina kun huomaan uusia. Jos olet kommentoinut jotain vanhempaa blogitekstiä, en välttämättä vastaa ihan heti, koska seuraan yleensä eniten uusimpien tekstieni kommentteja ja mahdollisia tilauksia. Kannattaa siis kommentoida aina uusinta bloggausta ;)

Millaisia tilaustöitä teet "Kopioitavaa" -sivulle (koskee myös lukujärkkätilauksia)?

Yritän tehdä parhaani, jotta saan tilaustyöstä tilaajan vähintäänkin odotusten mukaisen, tai jopa yli odotusten. En lisää tilauksiin mitään ylimääräistä, jollei tilaaja itse niin halua.

Monesti kirjoitat blogia viikossa?

Pyrin ainakin joka päivä, mutta everyday ei välttämättä keksi kirjoitettavaa niin vähintään 4-5 kert viikossa.


Paljon sinulla on pandakolikoita panfussa?

38517 - mutta lisää tulee koko ajan :)

Ja muistakaa tuo edellisen bloggauksen arvoitus!

Tassuttain, Captain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.