Lukijani:

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Mullistava maanantai

Good morning, pandas! Okay, I'm going to write my this morning's activities.... ;D oho, jäi englannin-läksyt päälle. Tosiaankin siis taidan suomentaa tuon edellisen lauseenpätkän: Hyvää huomenta, pandat! Okei, minä aion kirjoittaa minun tänä aamuisista toimistani. <- jotenkin tuohon suuntaan. Okei, siis tänään aamulla jatkoin tehtävääni Taikamainen jäätimantti (: Kirjoitin myös kyseisen tehtävän ohjeisiin jatkoa ,toivottavasti edes oikeassa järjestyksessä (: oli kyllä huippuhauska se muumio vessapaperissa. Hmm... ehkä tein tyhmästi laittaessani kuvan siitä tänne blogiini, koska muumio luulee ettei kukaan näe hänen noloja vessapapereitaan. No, aika on nähdä, jollei ole vielä nähnyt. Itseasiassa muumio on aika söötti < 3


No, ajattelimpa tässä näin, että tänään laitan jotain kuviakin vielä tästä aamusta:


Käykää katsomassa arvoituskonetta, joko yllätyksenne tulisi jo viikon ensimmäisenä päivänä :D Luvassa on joku sirkusaiheinen juttu, käykää katsomassa.

Ajattelin vielä tehdä teille arvoitus. Voittaja saa 100 pandakolikkoa. Koitamme siis sopia tapaamisen Panfussa, ja sovimme mitä kumpikin laittaa kivi-sakset-paperissa ja annan voittaa kahdesti :D Jos kukaan ei saa oikein, mutta joku lähes tulkoon oikein, niin saa 50 pandakolikkoa.


NÄISSÄ EI SAA KÄYTTÄÄ GOOGLE-KÄÄNTÄJÄÄ (en itsekkään ole käyttänyt)

1. Mikä on espanjaksi "Nimeni on (pandanimi)"

2. Miten lausutaan englanninkielen sanat "You are"

a) [You eir]
b) [Juu re]
c) [Jyy re]
d) [Jyy aar]
e) [Jou aar]
( nuo on kirjoitettu suomen kielellä, jotta olisi helpompi ymmärtää)

3. Mikä on englanniksi "Minä en ymmärrä mitä sinä sanoit minulle"?

a) I don't undredstanding what you say me.
b) I don't understand whot you say me.
c) I do not anderstand what you say me.
d) I don't understand what you say me.
e) I don't understand whats you sei me.


4. Mitä tämä on suomeksi "Are you talking to me?"
a) Puhuitko sinä minulle?
b) Puhuiko hän sinulle?
c) Kertoisitko sinä minulle?
d) Oletko sinä puhunut minulle?
e) Mitä sinä sanoit?

5. Käytitkö Google-kääntäjää?
a) En
b) Kyllä
c) Hieman
d) En todellakaan!

Vastaukset kommentteihin!Ja sitten vielä, koska eilen lupasin, että teen sitä tietohommaa niistä "Panfu-julkkiksista" niin ajattelin, että te, rakkaat lukijani saisitte ehdottaa, ketä haastattelen ensimmäisenä. Ellalta ja Maxilta ei haastattelut varmaankaan onnistu, mutta joku muu kuuluisa Panda, jolta se onnistuisi. Pandan täytyy tosiaan olla sellainen jonka minä tiedän.

Ehdotuksen voi lähettää tuossa kommenteissa, niin pyrin vastaamaan viimeistään ylihuomenna. PS. toivomuksena olisi, että kyseisellä pandalla olisi oma blogi, niin haastattelu tai sen sopiminen olisi puolet helpompaa :D

Tassuttain, Capu - Justin - Dana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.