Lukijani:

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Captain herännyt eloon!

Good evening, pandat!
Olette varmaan ihmetellyt, miksi bloggaukseni on päättynyt kuin seinään. No, tosiasiassa olin "pienellä" tauolla, mutta unohdin ilmoittaa. Suokaa nyt anteeksi, mutta kun oli kokeita ja kaikkea :D Jospa nyt ehtisin kirjoitella, en varmaan kuitenkaan ihan yhtä useasti kuin ennen, mutta ainakin 4, kertaa viikossa, pyrin pitämään miniminä. Ilokseni huomasin pari uutta lukijaakin, tervetuloa (:  

Videon 2 osa

En ole vielä alkanut työstämään "Captain ja aarrearkku" videon toista osaa. Siitä saattaa tulla hieman erilainen, koska Panfu on muuttunut aikalailla. Silti pyrin työstämään myös kakkososan, ja tekemään 1-osasta ja 2-osasta yhtenäisen videon :D Tänää tein historioitsija tehtävän ja sain vakoojan asun. Varokaa siis metkuilijat, vakooja-Capuc varjostaa teitä. Keksein tänään monia uusia piilopaikkoja, joista voisi vakoilla.
 
Panfun kuuluisuudet

Olen ajatellut ottaa kuvia ja haastatella panfun kuuluisuuksia, ja kirjoittaa haastatteluiden perusteella tietoakin panfun kuuluisuuksista. Ellasta ja Maxsista ei varmaan haastattelut onnistu, mutta jospa pystyn heidän blogin ja videoiden kautta onkimaan tietoa, ja tehdä tietopaketit "Panfu-julkkiksista" :'D Ja osallistukaa pääsiäiskilpailuun, itse osallistuin, mutta laitan kuvan vasta sitten blogiini kun kilpailukin on päättynyt.

VINKKI! Ei kannata laittaa kilpailuun osallistuessa kuvaa ekana omaan blogiin, vaan vasta kun kilpailu on päättynyt, jottei kukaan ryövää ideaasi.

Tassuttain, Captain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi blogitekstistä? Et kuitenkaan saa julkaista kommentissasi epäsopivaa sisältöä. Kirjoittaessasi kommenttia, ole asiallinen.

Kiitos kommentistasi.